Salgsvilkår

Personopplysninger
 
Nail Zone behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.
 
Levering og Frakt
 
  1. Frakt blir inkludert i handlekurven. Ved kjøp over 2 000 kr er frakt gratis.
  2. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er ihht Postens reglement. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.
  3. Vårt mål er å levere varen til den leveringsadresse som du har angitt i bestillingen.
  4. Vårt mål er å levere innenfor det tidsrom vi oppga da du bestilte (oppdaterte i ordrebekreftelsen), men vi kan ikke love en nøyaktig dato, verken når du gjør en bestilling eller på ordrebekreftelsen.
  5. Vi skal informere deg hvis vi ikke er i stand til å imøtekomme vår angitte leveringsdato, men i det omfang det er tillatt ved lov, står vi ikke til ansvar for noen tap, erstatninger, omkostninger, skader eller utgifter i forbindelse med for sen levering.
  6. Ved levering av varen kan du være forpliktet til å kvittere ved leveransen. Du aksepterer å undersøke varen for å finne mulige tydelige feil, defekter eller skader før du kvitterer for leveringen. Du skal beholde kvitteringen for den varen som er blitt levert, hvis det skulle oppstå fremtidige diskusjoner med oss.
 
  1. Etter leveringen går ansvaret for varen over til deg.
  2. Det er ditt ansvar å være forsiktig når du åpner varens forpakning så varen ikke skades.
  3. Du har 14 dager å returnere uåpnet varer .

 

Mvh Anna Monika Szeliga 

Artist Educator Slowianka Nail Trends Norge
Sartorvegen 8
5353 Straume 
Mob. 98482264 
%d bloggere liker dette: