Anna Monika-Hvem er jeg?
Jeg heter Anna Monika, og jeg er sertifisert negledesigner. Jeg ble uteksaminert i 2002 og har jobbet som profesjonell negledesigner siden den gang. Arbeidet mitt er min lidenskap, og målet mitt er å gjøre kvinner lykkelige. Kundetilfredshet er avgjørende for meg, og det inkluderer langvarige og vakre negler som kvinner kan bruke elegant. Jeg er en sertifisert instruktør og ofisjell distributør av Slowianka Nail Trends & Afinia Exclusive i Norge.
Velkommen til mitt studio,akademiet og nettbutikk..
Slowianka Team Norge

Anna Monika Szeliga-bergen

Hun er en sertifisert negledesigner siden 2002 som elsker jobben sin. Det er viktig for henne å være profesjonell: "Arbeidet mitt må være rent, estetisk og neglene laget riktig. Kvalitet først." Jeg er Sertifisert Nail trener for SLowianka Nail Trends siden 2017. Hvorfor Slowianka? ​ "Slowianka gir meg flere utviklingsmuligheter som trener og nailartist. Jeg elsker verkene mine og elsker å lære de andre." Velkommen til Anna Monikas studio og akademiet i Straume - avdeling Bergen.

natalia larina-polen

​Eier av Slowianka Nail Trends og hoved instruktør. Natalia har oppfunnet over 30 originale negl teknikker og produsert eget merke. ​ Hun har vært i bransjen siden hun var 15 år gammel og har vunnet mange internasjonale premier. ​ Hun har selv også vært dommer i internasjonale konkurranser. ​ ​ ​

magdalena swiderska-oslo

Hun har vært en negldesigner for over 17 år, har vært student under flere store internasjonale navn i USA, Russland, Italia, Polen. ​ Magdalena har vært instruktør siden 2010, slowianka instruktør siden 2017. Hun vant 1 plass i NM og holder kurs for neglteknikkere over hele landet. ​ "Slowianka Nail Trends er det beste negl merket jeg har noen gang jobbet med. En negldesigner som brenner for faget, kan utvikle seg mer med Slowianka ved å bruke deres innovative, kreative og kvalitets produkter."

%d bloggere liker dette: